1. Úvod
  2. Ochrana osobných údajov pri súťažiach
Blog
Odosielanie do Vianoc, medzi sviatkami a v novom roku
02.12.2020 Čo je nové
Odosielanie do Vianoc, medzi sviatkami a v novom roku
Aby ste si vedeli svoje veci pred Vianocami naplánovať, zverejňujeme v predstihu termíny, kedy môžete počítať s odosielaním tovaru z nášho e-shopu. čítať celé
Všetky videá na jednom mieste
27.11.2020 Čo je nové
Všetky videá na jednom mieste
Pripravili sme pre vás video kurzy na rôzne pletené a háčkované témy a teraz ich nájdete všetky na jednom mieste. čítať celé
Veľká súťaž 2020 o balíčky podľa vlastného výberu
06.11.2020 Čo je nové
Veľká súťaž 2020 o balíčky podľa vlastného výberu
Koniec roka sa nám pomaličky blíži a my máme pre vás tak, ako každý rok, veľkú súťaž, v ktorej môžete vyhrať balíčky podľa vlastného výberu. čítať celé
Zobraziť všetky články
Zasielanie noviniek

1x mesačne vás budem emailom informovať o tom, čo mám v eshope nové, aby ste o nič neprišli.

Ochrana osobných údajov pri súťažiach

Prevádzkovateľom súťaže je spoločnosť Žienka domáca, s.r.o., Hájnická 54, 962 31  Sliač,  IČO: 51 147 246.

Kontakt na zodpovednú osobu: zodpovednaosoba@fanco.sk, 0948/481 668

Osobné údaje sú spracúvané v súlade s Nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len GDPR).

Ak si chcete uplatniť práva dotknutej osoby, použite túto žiadosť.

 

Účel spracúvania osobných údajov.

Internetové súťaže eshopu.

Opis účelu spracúvania OU.

Vyhlásenie a organizovanie internetovej súťaže o ceny.

Právny základ spracúvania.

Súhlas dotknutej osoby - čl. 6 ods. 1 písm. a) GDPR.

Opis právneho základu.

Súhlas, ktorý vyjadrí dotknutá osoba priamo pri nákupe v eshope. DO súhlasí s účasťou v súťaži a so zverejnením mena a priezviska, ak sa stane jedným z výhercov.

Spracúvané osobné údaje alebo ich kategórie.

Bežné osobné údaje - titul, meno, priezvisko, adresa doručenia, suma objednávky. Pri vyhlásení výsledkov súťaže bude zverejnené meno a priezvisko výhercov.

Príjemcovia alebo kategórie príjemcov.

Oprávnené osoby prevádzkovateľa.

Doručovacia spoločnosť GLS.

Doba uchovávania osobných údajov alebo kritériá na jej určenie.

3 mesiace po ukončení súťaže. Zverejnené údaje na stránkach eshopu a sociálnych sieťach zostávajú v rámci histórie príspevkov.

Prenos osobných údajov do tretích krajín a právny základ takéhoto prenosu.

Prenos do tretej krajiny sa neuskutočňuje.

Informácia o tom, či je poskytovanie osobných údajov zákonnou požiadavkou, alebo požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy, či je dotknutá osoba povinná poskytnúť osobné údaje, ako aj možné následky neposkytnutia takýchto údajov.

Ide o dobrovoľné spracúvanie osobných údajov na základe súhlasu.

 Prevádzkovateľ má vypracovanú Bezpečnostnú politiku, ktorej súčasťou je aj opis technických a organizačných bezpečnostných opatrení.

Dotknutá osoba má v zmysle GDPR právo na:

  • prístup k osobným údajom (článok 15),

(prístup nesmie mať nepriaznivé dôsledky na práva iných fyzických osôb)

  • opravua doplnenie osobných údajov (článok 16),
  • výmaz osobných údajov - právo na zabudnutie (článok 17),
  • obmedzenie spracúvania osobných údajov (článok 18),
    1. počas opravy nesprávnych údajov,
    2. počas overenia, či pri spracúvaní pri výkone verejnej moci alebo na základe oprávnených záujmov prevádzkovateľa neprevažujú záujmy dotknutej osoby,
    3. ak dotknutá osoba namieta výmaz údajov a požaduje ho nahradiť obmedzením spracúvania,
    4. ak prevádzkovateľ údaje už nepotrebuje a potrebuje ich dotknutá osoba na uplatnenie právneho nároku.

Prevádzkovateľ môže obmedziť rozsah práv dotknutej osoby v zmysle článku 23 Nariadenia EÚ, ak je takéto obmedzenie ustanovené s cieľom zaistiť najmä ochranu práv dotknutej osoby alebo iných osôb a uplatnenie vymáhania občianskoprávnych nárokov.

Dotknutá osoba má právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, Bratislava podľa článku 13, ods. 2, písm. d) Nariadenia EÚ.

Najnovšie články a informácie

Odosielanie do Vianoc, medzi sviatkami a v novom roku
02.12.2020 Čo je nové
Odosielanie do Vianoc, medzi sviatkami a v novom roku
Aby ste si vedeli svoje veci pred Vianocami naplánovať, zverejňujeme v predstihu termíny, kedy môžete počítať s odosielaním tovaru z nášho e-shopu. čítať celé
Všetky videá na jednom mieste
27.11.2020 Čo je nové
Všetky videá na jednom mieste
Pripravili sme pre vás video kurzy na rôzne pletené a háčkované témy a teraz ich nájdete všetky na jednom mieste. čítať celé
Veľká súťaž 2020 o balíčky podľa vlastného výberu
06.11.2020 Čo je nové
Veľká súťaž 2020 o balíčky podľa vlastného výberu
Koniec roka sa nám pomaličky blíži a my máme pre vás tak, ako každý rok, veľkú súťaž, v ktorej môžete vyhrať balíčky podľa vlastného výberu. čítať celé
Zimná akcia, ktorá zahreje
30.10.2020 Čo je nové
Zimná akcia, ktorá zahreje
Jeseň a zima je to pravé obdobie, kedy si po večeroch môžeme sadnúť, vziať do ruky ihlice alebo háčik a potichúčky tvoriť niečo originálne. čítať celé
Všetky práva na texty a fotografie zverejnené v eshope sú vyhradené a je zakázané ich používať inej osobe.
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.