1. Úvod
  2. Ochrana osobných údajov pri súťažiach
Blog
Veľká MERINO akcia začala
28.08.2020 Čo je nové
Veľká MERINO akcia začala
Naša hlavná sezóna sa začína! A ako by to bolo, začať bez veľkej akcie na najlepšiu vlnu. čítať celé
Nové farby Baby Merino, Snow a Kid-Silk
17.08.2020 Čo je nové
Nové farby Baby Merino, Snow a Kid-Silk
K farebnej jeseni patria jednoznačne aj nové farby. Predstavujeme nové BABY MERINO, SNOW a KID-SILK. čítať celé
ESKIMO sa mení na SNOW
14.08.2020 Čo je nové
ESKIMO sa mení na SNOW
Už čoskoro pristanú na sklade nové farby priadze SNOW. Že neviete, ktorá to je? čítať celé
Zobraziť všetky články
Zasielanie noviniek

1x mesačne vás budem emailom informovať o tom, čo mám v eshope nové, aby ste o nič neprišli.

Ochrana osobných údajov pri súťažiach

Prevádzkovateľom súťaže je spoločnosť Žienka domáca, s.r.o., Hájnická 54, 962 31  Sliač,  IČO: 51 147 246.

Kontakt na zodpovednú osobu: zodpovednaosoba@fanco.sk, 0948/481 668

Osobné údaje sú spracúvané v súlade s Nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len GDPR).

Ak si chcete uplatniť práva dotknutej osoby, použite túto žiadosť.

 

Účel spracúvania osobných údajov.

Internetové súťaže eshopu.

Opis účelu spracúvania OU.

Vyhlásenie a organizovanie internetovej súťaže o ceny.

Právny základ spracúvania.

Súhlas dotknutej osoby - čl. 6 ods. 1 písm. a) GDPR.

Opis právneho základu.

Súhlas, ktorý vyjadrí dotknutá osoba priamo pri nákupe v eshope. DO súhlasí s účasťou v súťaži a so zverejnením mena a priezviska, ak sa stane jedným z výhercov.

Spracúvané osobné údaje alebo ich kategórie.

Bežné osobné údaje - titul, meno, priezvisko, adresa doručenia, suma objednávky. Pri vyhlásení výsledkov súťaže bude zverejnené meno a priezvisko výhercov.

Príjemcovia alebo kategórie príjemcov.

Oprávnené osoby prevádzkovateľa.

Doručovacia spoločnosť GEIS.

Doba uchovávania osobných údajov alebo kritériá na jej určenie.

1 mesiac po ukončení súťaže.

Prenos osobných údajov do tretích krajín a právny základ takéhoto prenosu.

Prenos do tretej krajiny sa neuskutočňuje.

Informácia o tom, či je poskytovanie osobných údajov zákonnou požiadavkou, alebo požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy, či je dotknutá osoba povinná poskytnúť osobné údaje, ako aj možné následky neposkytnutia takýchto údajov.

Ide o dobrovoľné spracúvanie osobných údajov na základe súhlasu.

 Prevádzkovateľ má vypracovanú Bezpečnostnú politiku, ktorej súčasťou je aj opis technických a organizačných bezpečnostných opatrení.

Dotknutá osoba má v zmysle GDPR právo na:

  • prístup k osobným údajom (článok 15),

(prístup nesmie mať nepriaznivé dôsledky na práva iných fyzických osôb)

  • opravua doplnenie osobných údajov (článok 16),
  • výmaz osobných údajov - právo na zabudnutie (článok 17),
  • obmedzenie spracúvania osobných údajov (článok 18),
    1. počas opravy nesprávnych údajov,
    2. počas overenia, či pri spracúvaní pri výkone verejnej moci alebo na základe oprávnených záujmov prevádzkovateľa neprevažujú záujmy dotknutej osoby,
    3. ak dotknutá osoba namieta výmaz údajov a požaduje ho nahradiť obmedzením spracúvania,
    4. ak prevádzkovateľ údaje už nepotrebuje a potrebuje ich dotknutá osoba na uplatnenie právneho nároku.

Prevádzkovateľ môže obmedziť rozsah práv dotknutej osoby v zmysle článku 23 Nariadenia EÚ, ak je takéto obmedzenie ustanovené s cieľom zaistiť najmä ochranu práv dotknutej osoby alebo iných osôb a uplatnenie vymáhania občianskoprávnych nárokov.

Dotknutá osoba má právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, Bratislava podľa článku 13, ods. 2, písm. d) Nariadenia EÚ.

Najnovšie články a informácie

Veľká MERINO akcia začala
28.08.2020 Čo je nové
Veľká MERINO akcia začala
Naša hlavná sezóna sa začína! A ako by to bolo, začať bez veľkej akcie na najlepšiu vlnu. čítať celé
Nové farby Baby Merino, Snow a Kid-Silk
17.08.2020 Čo je nové
Nové farby Baby Merino, Snow a Kid-Silk
K farebnej jeseni patria jednoznačne aj nové farby. Predstavujeme nové BABY MERINO, SNOW a KID-SILK. čítať celé
ESKIMO sa mení na SNOW
14.08.2020 Čo je nové
ESKIMO sa mení na SNOW
Už čoskoro pristanú na sklade nové farby priadze SNOW. Že neviete, ktorá to je? čítať celé
KATIA Souspir - ľahká ako pierko
29.07.2020 Čo je nové
KATIA Souspir - ľahká ako pierko
Pripravujeme zásoby na jeseň a zimu. Jednou z noviniek je aj táto kráska - KATIA Souspir. čítať celé
Všetky práva na texty a fotografie zverejnené v eshope sú vyhradené a je zakázané ich používať inej osobe.
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.