Trošku nás potrápia nové obmedzenia a predĺžené lehoty dostupnosti tovaru. Viac si o tom prečítate TU.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobných údajov pri súťažiach
Blog
Obmedzenia a predĺžené lehoty - Covid 19
21.01.2022 Čo je nové
Obmedzenia a predĺžené lehoty - Covid 19
Aktuálna situácia s ďalšou vlnou Covid 19 komplikuje aj našu prácu a dostupnosť tovaru. čítať celé
Veľká Vianočná Súťaž 2021 - vyžrebované!
07.12.2021 Čo je nové
Veľká Vianočná Súťaž 2021 - vyžrebované!
Zapojili ste sa do našej veľkej koncoročnej súťaže? Poďte sa pozrieť, či sa na vás usmialo šťastie. :-) čítať celé
Zmeny v doručovaní a vianočné odosielanie u Žienky domácej
03.12.2021 Čo je nové
Zmeny v doručovaní a vianočné odosielanie u Žienky domácej
Pred Vianocami sme pre vás pripravili aj dve zmeny v doručovaní, ktorých cieľom je dostať balíky čo najskôr k vám. čítať celé
Zobraziť všetky články
Zasielanie noviniek

Pošleme vám správu vždy, keď budeme mať v obchodíku niečo nové.

Facebook a Instagram
Ochrana osobných údajov pri súťažiach

Prevádzkovateľom súťaže je spoločnosť Žienka domáca, s.r.o., Hájnická 54, 962 31  Sliač,  IČO: 51 147 246.

Kontakt na zodpovednú osobu: zodpovednaosoba@fanco.sk, 0948/481 668

Osobné údaje sú spracúvané v súlade s Nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len GDPR).

Ak si chcete uplatniť práva dotknutej osoby, použite túto žiadosť.

 

Účel spracúvania osobných údajov.

Internetové súťaže eshopu.

Opis účelu spracúvania OU.

Vyhlásenie a organizovanie internetovej súťaže o ceny.

Právny základ spracúvania.

Súhlas dotknutej osoby - čl. 6 ods. 1 písm. a) GDPR.

Opis právneho základu.

Súhlas, ktorý vyjadrí dotknutá osoba priamo pri nákupe v eshope. DO súhlasí s účasťou v súťaži a so zverejnením mena a priezviska, ak sa stane jedným z výhercov.

Spracúvané osobné údaje alebo ich kategórie.

Bežné osobné údaje - titul, meno, priezvisko, adresa doručenia, suma objednávky. Pri vyhlásení výsledkov súťaže bude zverejnené meno a priezvisko výhercov.

Príjemcovia alebo kategórie príjemcov.

Oprávnené osoby prevádzkovateľa.

Doručovacia spoločnosť. Prevádzakovatelia sociálnych sietí, na ktorých bude súťaž vyhlásená a vyhodnotená.

Doba uchovávania osobných údajov alebo kritériá na jej určenie.

3 mesiace po ukončení súťaže. Zverejnené údaje na stránkach eshopu a sociálnych sieťach zostávajú v rámci histórie príspevkov.

Prenos osobných údajov do tretích krajín a právny základ takéhoto prenosu.

Prenos do tretej krajiny sa neuskutočňuje.

Informácia o tom, či je poskytovanie osobných údajov zákonnou požiadavkou, alebo požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy, či je dotknutá osoba povinná poskytnúť osobné údaje, ako aj možné následky neposkytnutia takýchto údajov.

Ide o dobrovoľné spracúvanie osobných údajov na základe súhlasu.

 Prevádzkovateľ má vypracovanú Bezpečnostnú politiku, ktorej súčasťou je aj opis technických a organizačných bezpečnostných opatrení.

Dotknutá osoba má v zmysle GDPR právo na:

  • prístup k osobným údajom (článok 15),

(prístup nesmie mať nepriaznivé dôsledky na práva iných fyzických osôb)

  • opravua doplnenie osobných údajov (článok 16),
  • výmaz osobných údajov - právo na zabudnutie (článok 17),
  • obmedzenie spracúvania osobných údajov (článok 18),
    1. počas opravy nesprávnych údajov,
    2. počas overenia, či pri spracúvaní pri výkone verejnej moci alebo na základe oprávnených záujmov prevádzkovateľa neprevažujú záujmy dotknutej osoby,
    3. ak dotknutá osoba namieta výmaz údajov a požaduje ho nahradiť obmedzením spracúvania,
    4. ak prevádzkovateľ údaje už nepotrebuje a potrebuje ich dotknutá osoba na uplatnenie právneho nároku.

Prevádzkovateľ môže obmedziť rozsah práv dotknutej osoby v zmysle článku 23 Nariadenia EÚ, ak je takéto obmedzenie ustanovené s cieľom zaistiť najmä ochranu práv dotknutej osoby alebo iných osôb a uplatnenie vymáhania občianskoprávnych nárokov.

Dotknutá osoba má právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, Bratislava podľa článku 13, ods. 2, písm. d) Nariadenia EÚ.

Najnovšie články a informácie

Obmedzenia a predĺžené lehoty - Covid 19
21.01.2022 Čo je nové
Obmedzenia a predĺžené lehoty - Covid 19
Aktuálna situácia s ďalšou vlnou Covid 19 komplikuje aj našu prácu a dostupnosť tovaru. čítať celé
Veľká Vianočná Súťaž 2021 - vyžrebované!
07.12.2021 Čo je nové
Veľká Vianočná Súťaž 2021 - vyžrebované!
Zapojili ste sa do našej veľkej koncoročnej súťaže? Poďte sa pozrieť, či sa na vás usmialo šťastie. :-) čítať celé
Zmeny v doručovaní a vianočné odosielanie u Žienky domácej
03.12.2021 Čo je nové
Zmeny v doručovaní a vianočné odosielanie u Žienky domácej
Pred Vianocami sme pre vás pripravili aj dve zmeny v doručovaní, ktorých cieľom je dostať balíky čo najskôr k vám. čítať celé
Veľká Vianočná Súťaž u Žienky domácej je opäť tu!
07.11.2021 Čo je nové
Veľká Vianočná Súťaž u Žienky domácej je opäť tu!
Sme tu opäť s našou už tradičnou Veľkou Vianočnou Súťažou. Chcete vedieť, čo sme tento rok pre vás pripravili? čítať celé
Chcete dostávať novinky?
Pošleme vám správu vždy, keď budeme mať v obchodíku niečo nové.

         

       

Všetky práva na texty a fotografie zverejnené v eshope sú vyhradené a je zakázané ich používať inej osobe.
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk